Jurybijscholing voor bestaande juryleden bij Trias

Beste juryleden Atletiek gaat over ‘sneller, hoger en verder’. En jureren gaat bij atletiek dus over het meten van snel, hoog en ver. Dat is niet veranderd.

Wat wel veranderd is, is het wedstrijdreglement, en dan vooral over de voorwaarden waaraan een atleet moet voldoen om deel te nemen, specifieke regels voor masters en pupillen, rood-zwarte kaarten, competitiereglementen en nog veel meer.

  • Om te weten te komen wat dat betekent voor het jureren,
  • Om elkaar ook eens buiten de wedstrijden te ontmoeten,
  • Om een leuke avond over atletiek te hebben,
  • Om de betrokkenheid tussen juryleden en TRIAS te vergroten,

Organiseren we op WOENSDAG 11 APRIL een juryavond bij TRIAS Aanvang: 19.30 u, plaats: kantine TRIAS

Op deze avond zal Nico Admiraal ons inwijden in de veranderingen die per 2012 in het wedstrijdreglement zijn ingevoerd, en de consequenties die dat heeft voor het jureren. Ik ga er vanuit dat ieder jurylid dit belangrijk vindt en op 11 april aanwezig zal zijn. Voor koffie en thee en een drankje achteraf wordt natuurlijk gezorgd.

De avond vindt plaats in samenwerking met de Atletiekunie. Iedere aanwezige ontvangt op deze avond van de Atletiekunie een exemplaar van de nieuwste uitgaven van het boekje Reglementenkennis jurylid algemeen.

Aanmelding voor deze avond kan via de volgende link:  http://www.atletiekunie.nl/index.php?page=119

Achter de cursus aanmelden aanklikken en gegevens invullen. (daarbij wordt onder andere gevraagd je bondsnummer van de Atletiekunie in te vullen, mocht je dat niet meer weten stuur me dan even een mailtje, van (vrijwel) alle juryleden heb ik daarvan een overzicht)

Ik nodig je hierbij dan ook graag uit je zo spoedig mogelijk aan te melden voor deze juryavond. Ik ga er van uit dat ieder jurylid aanwezig zal zijn. Mocht je een dringende reden hebben waardoor je die avond verhinderd bent dan hoor ik dat graag per mail. De anderen zie ik graag op 11 april bij TRIAS.

TOON JE BETROKKENHEID BIJ TRIAS, KOM ALLEN OP 11 APRIL

Leave a Reply