Junioren teams van A.V.Trias leveren unieke prestatie in het Olympisch Stadion

De CD-Junioren tijdens de gebiedsfinale in het olympisch stadion te Amsterdam.

Afgelopen zondag heeft A.V Trias in het Olympisch stadion te Amsterdam een unieke prestatie geleverd. Tijdens de regiofinale (noord holland/Utrecht) werden de drie deelnemende teams van A.V. Trias allemaal tweede. De meisjes D (12/13 jaar) hebben zich tevens gekwalificeerd voor de landelijke finale in september. Tijdens deze landelijke finale gaan ze strijden met nog 11 teams om de Nederlandse junioren competitie titels. De meisjes C (14/15 jaar) en jongens C (14/15 jaar) hebben de landelijke finale net niet gehaald.

De start van de regio finale was uitmuntend want bij elke categorie won A.V. Trias de estafette. Andere overwinningen waren er voor  Celine Ruiter MC die de 1000mtr won in een tijd van 3.12.46 min.  Laura de Witte MC die  de 80mtr sprint won in 10.49 sec. Bastiaan Bouman JC die de 800mtr won in een tijd van 2.12.57 min. Thom Slot die het verspringen won met een afstand van 5.94 mtr. En Pella Carnas MD die het speerwerpen won met 26.86 mtr. Verder behaalde meerkampster Charlotte Hopman MD  tweede plaatsen op de 60 mtr horden en het verspringen. Job Beintema JC verpulverde weer zijn eigen clubrecord op de 100 mtr horden door 14.11 sec. te lopen (tweede gelopen tijd dit seizoen van Nederland).

Laura De Witte/Maaike Westerop/Daphne van den Hoven/Nina Moggre/Ayla Agassi/Bonnie Liefting/Femke Brink/Kirsten Zuurbier/Zoe de Jong/Charlotte Hopman/Nancy Twisk/Emma van der Pal/Melanie van der Morst/Pella Carnas/Job Beintema/Nathan Diambudiaku/Noe Meijer/Dario Duineveld/Bastiaan Bouman/Matthijs de Koning/Job Beintema/Frank Backs/Willard van Ginkel/Jos Boetzkes/Thom Slot/Jip Karels/Boy van Schooten/Roy van sluis stonden afgelopen zaterdag allemaal op het podium in het Olympisch Stadion waar A.V Trias een unieke prestatie leverde.

Leave a Reply