Jongens pupillen A1 1este in finale crosscompetitie op 9 maart 2013 !

Maar liefst 22 pupillen hadden de eer om deel te nemen namens Trias aan de finale van de crosscompetitie 2012-2013 op 9 maart in Castricum. In de regen beet onze mini pupil Wieke de spits af en liep een keurige 750 meter. Hierna was het de beurt aan Resa ons C meisje dat dapper, onder aanmoediging van haar meegebrachte supporters, de 1.000 meter liep.

De B jongens Jip, Huib, Luuk, en David mochten de eer van Trias verdedigen in hun categorie en deden dit prima. Jetske en Bente waren bij de B meisjes aan elkaar gewaagd en werden met een 7e en 6e plaats helaas net buiten de podiumplaatsen. Hierna was het de beurt aan de A1 jongens Lars Brouwer, Mike, Raύl en Tijl die hun 1.500 meter alle vier geweldig liepen. Mike werd individueel 5e waardoor hij op het podium mocht plaats nemen. Het was nog even spannend toen de ploegprijs werd uitgereikt maar de jongens mochten de beker voor de 1ste prijs mee nemen! De A1 meisjes Marjolein, Kyra en Suzanne deden hun best bij hun 1.500 meter.

De A2 jongens Sijvert, Bram, Casper, Jelmer, Joep en Robin hadden zich alle 6 individueel geplaatst en hadden hoge verwachtingen. De mannen liepen een sterke race allemaal maar in dit grote deelnemersveld haalden ze net het podium niet. Nienke sloot de rij van lopers bij A2 meisjes en liep een goede wedstrijd.

De pupillentrainers zijn ontzettend trots op jullie!

Leave a Reply