JONGENS D1 VAN TRIAS STERKSTEN IN CROSSFINALE!

Afgelopen zaterdag deden 25 Trias-atleten mee aan de finale van de crosscompetitie. Deze finale vond plaats onder zeer goede weersomstandigheden in het Amsterdamse Bos, waar door de organiserende vereniging AV Startbaan een mooi parcours was uitgezet. De jongens D1 gingen met de ploegenprijs naar huis en Michel van den Hoven nam individueel het zilver mee naar Heiloo!

Atleten van verenigingen uit regio 1 t/m 5 (waaronder Noord-Holland, Kennemerland, Gooi en Eemland en Utrecht) streden tegen elkaar voor de titel crosskampioen 2011. Ook als team waren er de nodige prijzen te behalen. Vooral de prestatie die het team van de jongens D1 neerzette in een sterk deelnemersveld kan niet onvermeld blijven. Met een individuele medaille voor Jurriaan Odekerken (hij werd 5e) en het sterk lopen van zijn teamgenoten Faas Wijn, Yannick Ruiter en Job de Koning, mocht Job de beker voor de 1e plaats voor teams in ontvangst nemen.

Bij de jongens pupillen A2 ging Michel van den Hoven goed van start. Hij liep al snel in 2e positie, nam zelfs nog een tijdje het kopwerk voor zijn rekening en finishte uiteindelijk op een zeer mooie 2e plaats.

Ook de overige Trias-atleten liepen sterk, maar in het grote finalegeweld moesten zij hun meerderen erkennen in leden van andere atletiekverenigingen.

  • Klik hier om de beelden te bekijken gemaakt door Sven Ootjers
  • Bekijk in het fotoalbum meer foto’s van de Cross Finalewedstrijd Amstelveen.¬†

Leave a Reply