Job Beintema & Franka Hoogeboom succesvol in Ookmeer

{youtube}i9FjBrSJG_Y{/youtube}

Tijdens nationale sprint/horden wedstrijden in Amsterdam hebben hordenloper Job Beintema en sprintster Franka Hoogeboom wederom hun persoonlijk records verbroken.

De 16 jarige B junior Beintema van atletiekvereninging Trias liep op de 60 meter horden naar een mooie tijd van 8.18 seconden. Dit betekend tevens de snelste tijd gelopen dit jaar door een Junior in Nederland. Deze wedstrijd betekende voor Beintema de laatste wedstrijd voor de NK junioren van 12 februari die hij vorig jaar won. Senior Franka Hoogeboom verbeterde tijdens de sprint wedstrijden eveneens haar persoonlijk record. In de serie’s liep Hoogeboom naar een tijd van 8.03 seconden in de finale liep Hoogeboom zelfs 3 honderste sneller. Bij de meisjes B was Maaike van Westerop sneller dan ooit. Haar 8.38 seconden was eveneens een persoonlijk record.

Bij de mannen was het Frank Hilberts die naar een mooie 7.40 liep op de 60 meter. Trainer Hans Schouten 65+ deed het goed op de 60 meter door 8.69 te lopen. Speerwerper Dennis Barnhoorn liep met 7.47 seconden net zo snel als de grieperige Rik Verver. Emiel Admiraal kon als speaker eveneens terug kijken op een succesvolle dag. En werd meteen gevraagd voor een volgende keer.

Leave a Reply