INSCHRIJVING VRIJDAGAVONDWEDSTRIJD 24 APRIL 2015

Net als voorafgaande jaren organiseren we weer 2 vrijdagavondwedstrijden.

Het doel van deze wedstrijd is om de pupillen van AV Trias in een kort avondprogramma kennis te laten maken met een wedstrijd zoals deze in de competitie plaats vindt. Deze wedstrijd is dan ook niet officieel en er is geen prijsuitreiking. Om deze wedstrijd toch enigszins goed te laten verlopen willen we graag weten wie aan deze wedstrijd mee doet. Dit met het oog op het van te voren maken van een baanindeling bij de sprintnummers. Deze wedstrijd is ook leuk om als ouder mee te lopen met een groepje pupillen of te assisteren bij het jureren.

De avond begint om 18:30 uur (graag iets eerder aanwezig) en is uiterlijk 21:00 uur afgelopen.

De onderdelen die op deze avond gedaan worden zijn hetzelfde als die van de competitiewedstrijd op 6 juni. Uitzonderling hierop is dat er geen estafettes zijn en dat de lange afstand voor alle pupillen 600 meter zal zijn.

Wilt uw kind mee doen aan deze wedstrijd? Geef dit dan uiterlijk vrijdag 17 april door aan maudackermans@gmail.com

Wilt u helpen op deze avond? Geef dit dan gelijk met de opgave van uw kind door.

Voor deze wedstrijd willen wij een minimale deelname van 35 atleten. Mocht dit aantal niet gehaald worden bij de opgave dan gaat deze wedstrijd niet door en krijgt u hiervan een mail. 

Verder willen wij u erop wijzen dat de avondwedstrijd ook voor de CD-jeugd van Trias. Zij zullen op het middenterrein ook speerwerpen en discuswerpen.

Leave a Reply