Hennie Punt Nederlands kampioen

Tijdens de Nederlands kampioenschappen veldloop heeft Trias trainer Hennie Punt een prestatie van formaat geleverd. In Tilburg liep Trias Master de nummer 2 op meer dan een halve minuut. Andere Trias masters Rob Berger en Piet Jonker deden het ook erg goed in de master categorie.

Bij de dames was het Lisanne de Witte die op de korte cross deelnam de finaliste van het afgelopen EK op de 400 meter had het erg zwaar maar deed het opvallend goed op de 3 km.Bij de A junioren was het Trias atlete Celine Ruiter. De juniore is met een ijzersterk seizoen bezig. In een internationaal deelnemersveld werd Celine 9e Nederlandse.

In Amsterdam kwamen meerdere C/D junioren in actie in de Ookmeerhal. Dave Wesselink zorgde voor een prestatie van formaat op de 60 meter. Wesselink won de 60 meter in 7.54 sec. Een tijd die maar weining wordt gelopen door een C junior in Nederland. Stan Nijhuis plaatste zich op de horden keurig voor de finale. In de finale verpulverde de Egmonder zijn record en werd 4e. De 1e jaars junior D Nienke Maderom plaaste zich eveneens voor een finale. De snelle Nienke werd van de 50 meisjes als 1e jaars keurig 4e.

{youtube width=”600″ height=”400″}YMAn1prwzGY{/youtube}

Leave a Reply