Groot onderhoud baan, 1e Zomeravondinstuif afgelast

INFORMATIE OVER BAANRENOVATIE

Vanaf maandag 15 juli gedurende twee à drie weken wordt de baan gerenoveerd …

De atleten en trainers die regelmatig op de baan te vinden zijn kunnen beamen dat het hoog tijd wordt om de baan op te knappen. Op maandag 15 juli zal dan ook begonnen worden met het groot onderhoud van de baan. De toplaag zal worden gereinigd en waar nodig worden hersteld. Daarnaast zullen onder andere de kogelring en -balk weer wedstrijdwaardig worden gemaakt en zal de discusring worden opgehoogd. Last but not least zal er ook weer een frisse en fatsoenlijke belijning op de baan worden aangebracht.

De baanrenovatie heeft als gevolg dat er gedurende twee tot drie weken, gerekend vanaf 15 juli, geen trainingen plaats zullen vinden bij AV Trias. Verschillende trainers hebben al een andere trainingslocatie kunnen vinden. Informeer hiervoor bij je eigen trainer.

De 1e Zomeravondinstuif, die gepland stond op vrijdag 19 juli, zal hierdoor niet doorgaan. De 2e Zomeravondinstuif op vrijdag 2 augustus zal, onder voorbehoud, normaal gesproken de eerste wedstrijd op de gerenoveerde baan worden. Houd hiervoor de site in de gaten.

Leave a Reply