Gregory Cronie

Mijn naam is Gregory Cronie en ik ben momenteel trainer van de D-junioren en train daarnaast ook een groep van wedstrijdgerichte B/A1/A2 pupillen en D-junioren. Ik heb zelf van mijn 14e tot mijn 22ste op nationaal niveau atletiek gedaan bij AAC in Amsterdam. Heb in het verleden bij AAC ook 2 jaar (2005-2006) training gegeven aan pupillen en D-junioren.

Ik ben een gepassioneerd atletiekvolger en volg alle belangrijke wedstrijden en grote toernooien op tv. Als ik de kans krijg ga ik ook wel eens in het stadion naar titel toernooien kijken (WK 2003 in Parijs, OS 2012 in Londen en EK 2016 Amsterdam) of naar de FBK games in Hengelo.

Ik vind het erg leuk om jonge atleten de beginselen van atletiek bij te brengen. Daarnaast krijg ik vooral veel energie als ik jonge atleten kan helpen hun atletiek potentie op een leuke, gezonde en reele manier te benutten.

Ik geef sinds januari 2018 training bij Trias en vind Trias een mooie vereniging waar breedte sport goed gecombineerd wordt met topsport. Ik woon in Bergen en heb 2 zonen die zelf ook trainen bij Trias.