Goede prestaties van Trias atleten tijdens indoor wedstrijd bij Hylas op 14 december

Pupillen

In totaal deden 26 pupillen mee aan de meerkamp met de onderdelen sprint, hoogspringen en kogelstoten. Bij de meisjes C deed Wieke mee die alle onderdelen en de 600 meter met een lach op haar gezicht tot een goed einde bracht. Ook de jongens B had maar 1 deelnemer namens Trias namelijk Gijs Smolenaars. Gijs deed het prima, in de meerkamp haalde Gijs met name door zijn sterke hoogspringen (1.05) de 2e plaats en hij had nog genoeg energie over om ook op de 1.000 meter het zilver te veroveren.

De meisjes B hadden weer een ijzersterk vijftal met Fiep, Resa, Jara, Iris en Laura. Ze presteerden allemaal super maar hadden ook goede tegenstanders. Laura mocht op de meerkamp het zilver mee naar huis nemen en Iris op 1.000 meter het brons. De jongens A1 deden mee met het trio Huib, Luuk en Finn. Bij deze jongens sneuvelden diverse persoonlijke records. Maar liefst 6 meisjes kwamen aan de start bij A1 voor Trias. Hier werd ook weer geweldig gepresteerd maar het was bovendien erg gezellig met deze meiden. Bente werd de trotste eigenaar van een medaille van brons. De jongens A2 streden vandaag met de mannen Jerry, Yari, Lars T, Ole, Raύl en Mike onder leiding van trainer Peter. De trainer was erg trots op deze jongens waarvan Raύl (6e) en Mike (3e) nog een medaille op de 1.000 meter behaalden. De meisjes Roos,Suus, Kim en Amber verdedigden de eer voor Trias bij de A2 en gaven ook goed tegenstand aan de anderen atleten.

Anja van Sluis

Junioren

Zaterdag 14 december was het zover… de indoorwedstrijd op de wielerbaan georganiseerd door AV Hylas. 13 junioren verschenen aan de start. Joep goed voor horden, kogel, 60 meter, hoog en de 1000 meter. Bram deed de 60 meter sprint, hoog, horden, kogel en de 1000 meter. Casper liep de sprint, horden waarbij het heel knap was dat hij doorging ondanks zijn val na de eerste horden. Grote klasse Casper. Want daarna stond voor hem hoog en de 1000 meter nog op het programma. Robin liep een hele mooie 60 meter de snelste van de Trias junioren 1ste jaar. Heel goed gedaan Robin! Ook nog hoog gesprongen, kogel gestoten en de 1000 meter gelopen. Gillian had zijn dag met hoogspringen. Hij sprong 1.20 wat een verbetering is van zijn p.r. Hij was super blij. Yur kwam alleen kogelstoten aan het eind van de dag en hij stootte naar een afstand van 4.28.

Bij de junioren D2e jaar deden Twan, Stan, Sem en Martijn mee. Twan en Sem liepen een mooie 60 meter horden. Twan is later nog teruggekomen om kogel te stoten. Na 3 mooie pogingen was zijn afstand 6.23! Als laatste onderdeel om 17.50 kwam Martijn in actie. Hij startte in de 1ste serie en moest het helemaal alleen doen en dat heeft hij keurig gedaan. Zijn concurrent startte in de 2e serie en die werd 1ste en Martijn liep naar een mooie 2e plaatst. Bij de meisje was het iets rustiger.

2 D 1ste jaar en 1 D2e jaar. Jip, Nienke en Yanniek. Maar ook al waren het weinig meisjes de prestaties waren groots. Nienke werd 1e bij de 60 meter horden en 60 meter sprint. Super gedaan Nienke! Jip liep een hele mooie 60 meter en bij hoog haalde ze 1.15. Yanniek liep de 60 meter en haalde bij hoog 1.20. Het was een mooie dag met ontzettende mooie persoonlijke overwinningen en prestaties. Ik ben super trots!

Dan de junioren C en B. Jay Beelen liep een hele mooie hordenfinale en werd 1ste! Bij de sprint haalde hij ook de finale en eindige als 3e! Een hele mooie prestatie Jay! Sarah en Esmee deden bij de meisjes mee. Sarah behaalde de finale van horden en sprint en eindigde op een 5de plaats bij de horden en 6de op de sprint. Esmee sprong 1.15 hoog en met kogel stootte ze 5.97. Zoë kwam aan het einde van de dag voor haar afstand de 60 meter sprint. En hoe! Ze behaalde de finale en werd na een hele spannende finish 1ste met een verschil van tweehonderdste op de nummer 2. Super!

Astrid Kops

Leave a Reply