Goede prestaties Trias pupillen/junioren tijdens jaarlijkse cross finale

25 Trias pupillen hadden zich geplaatst voor de cross finale die zaterdag 20 maart in Wieringerwerf gehouden werd. De ochtend begon met appeltaart in de kantine van Trias en daarna gingen we naar Wieringerwerf voor de cross wedstrijden in diverse categorieën.

Op een loodzwaar blubber parcours werd er bij de mini’s een mooie 4de plaats behaald door Kyra Agassie. Bij de meisjes pupillen B liep Yanniek Bouwer naar een knappe 4de plaats. In de finale van de jongens pupillen A1 was er een 5de plaats voor Michel van den Hoven. Bij de jongens pupillen A2 was er een podium plaats voor Jurriaan Odekerken, hij liep een prima wedstrijd en bleef Faas Wijn één plaats voor, Faas toch titel kandidaat was op het modderige parcours 2x gevallen en kon uit laatste positie toch nog naar een 4de plek lopen. Door deze mooie prestatie en nog een 24ste plaats van Yanniek Ruiter behaalde deze 3 mannen de 1ste plaats in het team klassement en mochten ze de hoogste trede van het podium op. Klasse mannen.

De rest van de pupillen presteerden ook heel goed deze dag, het is namelijk al fantastisch als je naar de finale mag.

Na deze cross finale gaan we ons weer opmaken voor het zomer seizoen op de baan, de pupillen gaan dan weer naar diverse wedstrijden om zich zo te plaatsen voor de volgende finale.

 

C en D junioren

Niet alleen de pupillen lieten zich van hun beste kant zien in het Dijkgatbos in Wieringermeer, ook de C en D junioren van Trias gingen vol aan de bak. Bij de C jongens junioren behaalde Bastiaan Bouwman een verdienstelijke 7e plaats net als Celine Ruiter bij de C meisjes junioren. En dat bij een deelnemersveld van respectievelijk 60 en 50 deelnemers.

 

Leave a Reply