Goede prestaties Trias-atleten op NSK indoor

Afgelopen zaterdag waren de Nederlandse Studentenkampioenschappen indoor in Apeldoorn. De wedstrijd was voor vele HBO- en Universiteitstudenten de afsluiting van het indoorseizoen.

Op de 60 meter liep Lars Groot (HBO Mediatechnologie) in de series naar een tijd van 7,89 sec. waarmee hij een fractie boven zijn beste seizoenstijd zat en en-passant sneller was dan oud Triaslid Peter Kuin. Ook David Bastiaansen (HBO SJD) bleef net boven zijn seizoensbesttijd. Zijn 7,55 sec. was wel genoeg voor een plek in de halve finale. Hierin kon hij zich helaas niet meer verbeteren en eindigde met 7,59 sec. als 16e student van Nederland.

Bij het verspringen eindigde Lars op de 13e plaats met een afstand van 5.10m. Lenneke Stam (CIOS) maakte haar rentree op de 400 meter en liep ondanks hamstringklachten naar een keurige 62,31 sec. Helaas was haar 5e plaats niet genoeg voor een finaleplaats omdat zij buiten mededinging deelnam aan de wedstrijd. Ook David kwam in actie op de 400 meter. Met een tijd van 54,53 sec. liep hij ruim onder zijn beste outdoortijd van vorig jaar.

Leave a Reply