Goede prestaties Trias-atleten bij indoor Omnisport

Bij de jaarlijkse indoorwedstrijden van AV PEC 1910 in het Omnisportcentrum van Apeldoorn was AV Trias ook dit jaar weer met een groep atleten vertegenwoordigd. Deze wedstrijden, die dit jaar voor de vierde keer werden georganiseerd, trekken ieder jaar weer veel nationale én internationale topatleten. 

Bij de 60 meter horden JB plaatste Job Beintema zich met 8.29 als snelste voor de finale. In de finale haalde hij daar nog 1 honderdste vanaf en pakte de overwinning in 8.28.

Op de 60 meter vlak voor mannen senioren was AV Trias met drie man vertegenwoordigd. Rick Verver was de snelste van de drie en liep op zijn eerste 60 meter ooit een tijd van 7.43. David Bastiaansen haalde drie honderdsten van zijn pr af en kwam tot een tijd van 7.48, de jarige Frank Hilberts gaf slechts 1 honderdste toe: 7.49. Bij het verspringen sprong Frank tweemaal een afstand van 5.71m en werd daarmee 11e. Op de 60 meter voor vrouwen senioren bleef Franka Hoogeboom met 8.15 net boven haar pr.

Lenneke Stam, Chiel Klaver en Quinten Zwaga mochten het tenslotte op de rondbaan laten zien op de 400 meter. Lenneke liep bij de meisjes A een goede race en bleef net boven de 60-secondengrens met 1:00.60, bij de mannen senioren was Chiel Klaver aanzienlijk sneller dan vorig jaar en kwam tot een tijd van 55.13. Quinten Zwaga moest een voorbeweging in het startblok helaas bekopen met een rode kaart.

Klik hier voor het filmpje van Sven Ootjers.

Leave a Reply