GEZOCHT: PENNINGMEESTER

Enthousiaste vrijwilliger(s) gezocht, nauwkeurig en met gevoel voor cijfers!

AV Trias is hard op zoek naar een penningmeester! Je gaat deel uitmaken van een leuk bestuur; mensen die de vereniging een warm hart toedragen. Jullie komen iedere maand bij elkaar om alle zaken, die met onze mooie vereniging te maken hebben, in goede banen te leiden.

Als penningmeester verzorg je de financiële kant van Trias. Je betaalt de rekeningen, zorgt dat het goed in de boekhouding staat, onderhoudt goed contact met de ledenadministratie, int de contributie en zorgt dat aan de hand van de begroting het budget netjes wordt besteed. 

Het fijne aan deze functie is dat je je tijd helemaal zelf in kunt delen. De ene maand zal dat iets meer of juist minder zijn dan de andere. Je werkt met een prettig softwarepakket, ingericht voor sportverenigingen.

Behalve dat het zeer nuttig en dankbaar werk is, is het ook zeker leerzaam. Natuurlijk begeleiden we je vanaf de start, je wordt niet in het diepe gegooid.

Ben je enthousiast geworden en wil je iets betekenen voor Trias, laat het ons weten door een van de bestuursleden aan te spreken, een mail te sturen naar communicatie@avtrias.nl  of bel de huidige penningmeester Floris Bruin 06 81 35 68 37.

Lijkt het je leuk en wil je ons graag helpen, maar twijfel je of het allemaal wel haalbaar is? We zijn ook op zoek naar iemand die het bestuur, de penningmeester in het bijzonder, wilt ondersteunen. Iemand die administratief onderlegd is en plezier heeft in het ordenen van de veelzijdige administratie. Je zult tot grote steun zijn bij hun bestuurlijke taken.

We horen heel graag van je, tot snel!