Geweldige start pupillen van AV Trias bij crosscompetitie AV Nova op 28 november

Op deze winderige zaterdag verschenen er 19 pupillen van AV Trias aan de start van deze 1e crosswedstrijd.

Jongens C
Hier onze kanjers Boet en Tijs aan de start die als een speer van start gingen. Boet ging zelfs zo hard van start dat de speaker niet eens zag dat hij ruim voor de nummer 2 uit liep tijdens de wedstrijd. Hij wist dit keurig vast te houden en ging als eerste over de eindstreep gevolgd door zijn vriend Tijs die keurig 2e werd.

Meisjes C
Hier alleen Zoë aan de start maar die kan je toch geweldig coachen. Ze loopt keurig achter de nummer 2 en als je dan tegen haar zegt ga er maar voorbij en versnel maar dan doet ze dat ook en wordt dus weer keurig 1e.

Jongens B
Hier de 4 mannen Ties, Bas, Hidde en Ivan aan de start de 1.000 meter. Bas was zelfs op zijn verjaardag afgereisd naar Warmenhuizen. Ties liep zijn eerste cross wedstrijd en liet ook meteen zijn visitekaartje achter door 1e te worden. Hidde werd keurig 3e en Ivan en Bas liepen ook prima.

Meisjes B
De zware last dat in alle categorieën hiervoor een trainingsmaatje van Felien, Denisha en Jasmien als 1e over de eindstreep kwam kunnen deze meiden wel aan. Er werd goed gelopen door Felien en Denisha en Jasmien moet vaker klagen over pijn in haar zij voor de wedstrijd want dan wordt ze net als vandaag vaker 1e! Top gedaan meiden!

Zo mijn dag kon al niet meer stuk als trainster in alle categorieën iemand als 1e over de streep wat ben je dan trots als trainster!

Nu was het de taak aan de A pupillen van Mariska.

Jongens A1
Ik moet zeggen dit was verreweg de grootste groep en ook met een heel sterk deelnemersveld.

De jongens Daniël en Jan hadden vandaag gezelschap van Stan die zijn debuut maakte op de cross en dit meteen geweldig deed. Volgens mij liepen alle drie de mannen bij de eerste 15 wat toch een heel knappe prestatie is.

A2 jongens
Deze categorie was voor trias met maar liefst 5 mannen vertegenwoordigd; Julian, Max, Skip, Gijs van der Kolk en Gijs Smolenaars. De mannen hadden er zin en dat was te zien. Gijs van der Kolk ging er meteen vandoor en liep een geweldige race want hij gaf zijn koppositie niet meer prijs en passeerde als 1e de eindstreep gevolgd door Gijs Smolenaars die 2e werd. Julian, Skip en Max zaten er ook prima bij dus goed gedaan mannen!

A2 meisjes
De A2 meisjes Sam en Marits van Trias mochten deze 1e cross wedstrijd afsluiten met hun 1.000 meter en ik moet zeggen er werd gevochten voor iedere meter. De dames konden geen woord meer uit brengen toen ze over de finish kwamen dus ze hadden echt alles gegeven. Super hoor!

Mariska    Cross

Leave a Reply