Sportief trainingsweekend wedstrijdgroep junioren C/D

Afgelopen weekend ging de wedstrijdgroep C/D  junioren op trainingsweekend. We vertrokken vrijdagavond vanaf Trias met de fiets. De eerste stop was bij av Hylas voor een sprinttraining van Martijn Ungerer. We hebben veel geleerd over voetspanning en starten. De jongens mochten ook tegen Martijn starten, dat was natuurlijk erg leuk.
Daarna zijn we doorgefietst naar Recreatiepark Molengroet bij het Geestmerambacht. Er waren twee bungalows gereserveerd voor de atleten. Nadat de slaapplaatsen waren verdeeld, werd de xbox kinect aangesloten voor eenaantal actieve spelletjes. Na het kijken van de film stond er ‘naar bed’ op het programma. Daar kwam echter niet zoveel van terecht.
De volgende ochtend hebben we een korte training gedaan op het Geestmerambacht. Na soep en broodjes reden wenaar Amsterdam voor een bezoek aan het Olympisch Stadion en het museum. De jongens liepen nog een estafette op de baan in het stadion.Terug bij de bungalow hadden we een echte sportmaaltijd: patat! Na een rondje volleyballen en een film werd er deze nacht iets meer geslapen.
Na het ontbijt gingen we zondag op de fiets naar Schoorl voor de laatste training. Daarna was het al weer tijd om de tassen in te pakken en terug te fietsen naar Trias.
Dank aan De Zeeleeuw MTB, P. de Jong Kabelmetingen en Familie Hoogeboom voor hun sponsoring.
Youtube video trainingsweekend

 

Trainingsweekend 2013

Leave a Reply