Finale pupillen competitie zaterdag 15 september bij av Castricum

Op zaterdag 15 september mochten 15 pupillen van av Trias samen met nog 385 pupillen van andere verenigingen mee doen met de finale van de pupillen competitie bij av Castricum. Onder prachtige weeromstandigheden werd eerst het defilé gelopen waarna de pupillen aan hun onderdelen mochten strijden.

Meisje pupillen C

Hier mocht Bente de eer van Trias in haar eentje verdedigen. Ze boekte geweldige resultaten met een prachtige sprinttijd van 6.87 over de 40 meter en met verspringen een resultaat van 3.56 mocht ze aan het einde van de middag de 2e prijs in ontvangst nemen. Geweldig gedaan!

Meisjes A1

Onder de leiding van Tessa hun trainster stond er voor de A1 meisjes, Pleuni, Nienke, Jip en Iris vandaag bal werpen, 60 meter sprint en verspringen op het programma. Gestart werd er natuurlijk met een estafette waar goed werd gepresteerd. De andere onderdelen verliepen ook goed. Als ploeg handhaafde de dames hun 6e plaats waarmee ze zich ook geplaatst hadden voor de finale. Nienke haalde individueel op 1 punt net het podium niet en eindigde als 6e. Dames jullie kunnen terugkijken op een mooie prestatie.

Jongens A1

Samen met hun trainer Gerben mochten de jongens Casper, Jens, Wietze, Sijvert en Tijs ook net als de meisjes A1 ook balwerpen, verspringen en 60 meter op programma. Op de estafette eindigde jongens op een keurige 5e plaats. Hiermee legde ze meteen een goede basis voor hun eindklassering als ploeg die uiteindelijk ook 5e werd. Dit is een prachtige prestatie want de jongens gingen als 7e ploeg de finale in.

Jongens A2

Van deze jongens waren de verwachtingen hoog gespannen omdat ze als ploeg als 2e geplaatst waren voor de finale en Stan Nijhuis als 3e individueel. Stan maakte deze verwachting meer dan waar door met een clubrecord op hoog springen (1.45) en een baanrecord bij av Castricum als 1e te eindigen. Ook als ploeg mochten de jongens Sem, Gijs, Twan, Stan H en Stan N de 3e prijs in ontvangst nemen. Heren we zijn erg trots op jullie!

Voor iedere atleet was een herinneringmedaille en van Trias kregen onze atleten een viooltje met een zakje chips wat weer prima verzorgd was door Astrid. Astrid, Gerben en Tessa bedankt voor het coachen van deze toppers.

Leave a Reply