Eindejaarsgroet en uitnodiging nieuwjaarsreceptie op 8 januari

Beste leden,

Sinterklaas is inmiddels het land weer uit en de kerstdagen staan voor de deur. Een mooi moment om terug te blikken op het jaar 2018. Zoals altijd is het jaar voorbij gevlogen, of zal ik zeggen voorbij gerend?

Het was voor AV Trias was 2018 sportief en sociaal gezien een succesvol jaar.

Topatletiek

In 2018 zijn er prachtige prestaties geleverd door atleten van AV Trias. Tijdens het indoorseizoen werden er topprestaties geleverd door onze leden. PR’s zijn gesneuveld, records verbroken en medailles gewonnen. Daar zijn we natuurlijk heel erg trots op. We waren ook goed vertegenwoordigd bij de Halve Marathon van Egmond, met een overwinning op de kwart marathon en mooie prestaties op de halve marathon.

In de zomer waren er natuurlijk de prachtige prestaties van zusjes de Witte, Job Beintema en nog meer toppers uit de groep van Sven Ootjers. Die groep heeft het afgelopen jaar echt laten zien dat ze goed bezig zijn. Een inspiratiebron voor de rest van de club.

Niet alleen bij de jeugdige leden van onze club werd gepresteerd, in alle leeftijdscategorieën wordt er door AV Trias meegestreden om de medailles. Bij het NK masters werd maar liefst 3x goud, 3x zilver en 1x brons behaald. Fantastisch! Er was dit jaar zelfs een bronzen medaille voor AV Trias bij het NK Estafette op de 4x200m.Tot slot zijn er dit jaar nog een aantal clubrecords gesneuveld. Mooi om te zien dat de leden elkaar motiveren om tot het uiterste te gaan.

Regionale Wedstrijden

Onze leden hebben het afgelopen jaar ook flink van zich laten horen bij de regionale wedstrijden. Er werd meegedaan aan de pupillencompetitie, de damesploeg werd *e bij de finale competitie, we hebben allemaal nieuwe clubkampioenen en ook bij wedstrijden als de Maalwaterrun en ook bij de eerste Egmondse Strand- en duinloop hebben we ons van onze beste kant laten zien.

Vrijwilligers & trainers

Onze club kan natuurlijk niet zonder alle vrijwilligers die wedstrijden, uitjes, jeugdkampen organiseren, de kantine en baan schoon en mooi houden, jureren, thee zetten, vergaderen en meedenken. Ook wil ik de leden van het bestuur hartelijk danken voor hun inzet en meedenken. Dan zijn er natuurlijk ook de trainers die het mogelijk maken om lekker te komen trainen en die in weer en wind voor de leden klaar staan. Het afgelopen jaar mochten wij meerdere nieuwe trainers verwelkomen. Lijkt het je ook leuk om training te geven of als vrijwilliger de club te ondersteunen? Dan kunnen wij je goed gebruiken, met zijn allen maken we AV Trias voor iedereen. Ik wil in elk geval alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Ook de trainers bedankt: zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk.

Trias is voor iedereen

Bij AV Trias zijn er trainingen voor elk niveau en onderdeel. Zo is dit jaar de 9de editie van “start to run” gestart, waarbij op ontspannen wijze kennis gemaakt kon worden met de hardloopsport. Want AV Trias is voor iedereen: de beginnende hardloper, de hoogspringer, sprinters, meerkampers, noem maar op! Ik hoop dat het komende jaar meer leden zich zullen aansluiten bij onze prachtige club. Daarnaast wil ik iedereen nog wijzen op de mogelijkheden van sponsoring of “vriend van”. De club kan dit goed gebruiken om nieuwe trainers aan te trekken en te investeren in materialen. Mensen kunnen “vriend” van AV Trias worden vanaf € 25,- per jaar. Klik hier voor meer informatie over Vriend van AV Trias.

Graag nodigen wij u ook alvast uit voor de nieuwjaarsreceptie op 8 januari om 20.30. Naast dat we elkaar een gelukkig nieuwjaar willen wensen, zal er ook een uitleg gegeven worden over de baanrenovatie in 2020. Uw input is van harte welkom!

Ik wens iedereen een mooi kerstfeest en een prachtig 2019, we gaan er in 2019 wederom een feestje van maken!

Jocelyne Tophoff, voorzitter van het bestuur van AV Trias