Eerste wedstrijd Crosscompetie 2018 – 2019 in Anna Paulowna

Afgelopen zaterdag 10 november zijn veel Trias-pupillen en D en C junioren van start gegaan bij de eerste wedstrijd uit een serie van drie van de crosscompetitie seizoen 2018 – 2019.

Lekker hardloopweer en rondjes over gras, strobalen en het bos. En met mooie prestaties van onze Trias-atleten!

Bij de mini’s liep Djaleesh Anwar-Ali als enige Trias-atleet mee en hij ging als tweede over de finish. Bij de pupillen C ging Evy van der Steen in een tijd van 5,21 minuten over de streep. Bij de jongens pupillen B finishte Dante Cronie in een tijd van 4,12 minuut als eerste, op de voet gevolgd met maar 1 seconde verschil door Mats Poppenk. En ook Thijs de Vries en Mats Elsensohn liepen lekker snel over het parcours!

Bij de jongens pupillen A1 werd Florian Rijks tweede. Sol Kempenk, Tom Brouwer, Guus Appelman, Koen Helmstrijd, Yassine Anwar-Ali hebben samen met de meisjes pupillen A1 Elke Nieuwmeijer, Brechtje Hermsen en  Sam Kops Trias ook goed op de kaart gezet!

Bij de jongens pupillen A2 werd Boet van Hove eerste. Als vaker was het weer spannend wie er zou winnen, want Tijs Witte zat vlak achter hem en werd tweede! Manuel Cronie was de derde atleet die in dit veld voor Trias uitkwam en eindigde heel knap op de 9e plaats in een veld van wel 45 atleten! Samen hebben deze drie kanjers de eerste plaats van het ploegenklassement gehaald!

Zoe Hoebe werd eerste bij de meisje pupillen A2 en ook Noor Adrichem heeft goed gelopen. Super, meiden!

Bij de junioren C werd Gijs van der Kolk derde! Sofie van der Kamp, Resa Witte, Lieke Radsma, Fiep Adrichem, Sam Janna Bleichrodt, Jetske Zuurbier, Gijs Smolenaars, Max Aalders en Pekka van der Zwan gingen ook in een rap tempo over het parcours en trotseerden de strobalen.

Bij de junioren D2 hebben Stan Bakker, Jeroen Kalverdijk, Fien van Hove, Anne-Sophie Louissen en Evi Tervoort hun sportieve prestaties laten zien! Tot slot de junioren D1. Ties Oosting en Jasmien van der Kolk finishden allebei heel knap als derde. Ruben Lahat, Fons Kaandorp, Pim Nieuwmeijer Bas Appelman, Ewoud Kalverdijk hebben allemaal ook heel sterk gelopen!

Wat een leuke, sportieve en gezellige middag was dit. We zijn trots op alle atleten die hebben meegedaan!

Bekijk hier de foto’s