Dave Wesselink zilver tijdens NK junioren 110 meter horden

Afgelopen weekend hebben de Trias junioren uitstekend gepresteerd in Breda.

Dave Wesselink pakte als 1e jaars B keurig zilver in een nieuw persoonlijk record 14.28 seconden en staat nu op de 18e plek op de allertijden ranglijst.

Jesper Peterse werd in dezelfde categorie keurig 9e met een tijd van 15.44 seconden. Jesper kwam maar 1 tiende tekort voor de finale. Een dag eerder bereikte Jesper een keurige 6e plaats bij het speerwerpen met een afstand dik over de 50 meter.

Zoƫ de Jong liep in de halve finale naar een persoonlijk record van 25.96 seconden. Deze race was zelfs met een licht tegenwind. Tristan Slobben kwam net iets tekort voor de finale op de 1500 meter maar verbeterde zijn PR wel met 8 seconden. Zijn recordtijd staat nu op 4.22,62 seconden.

In Alkmaar was er ook succes. Tijdens de International Children’s Games behaalde Stan Nijhuis een keurige 2e plaats met een hoogte van 1.81 meter. De nog maar 1e jaars C staat nu met deze hoogte bovenaan de nationale ranglijst.

Jay Beelen won in Alkmaar de B finale op de 100 meter in 12.03 seconden. Bij het verspringen sprong hij in de finale 5.82 m.

 

Sven

Leave a Reply