Dames Senioren 3e Plaats bij Nationale Estafette Kampioenschappen (NEK) in Amstelveen

Met het NK Estafette-weekend (29 en 30 september 2018)  bij  AV Startbaan in Amstelveen, deden twee teams van Trias mee. Beide dagen was het prachtig nazomerweer.

Dit is een prachtig evenement, waarin het hele weekend alléén maar diverse soorten estafettes worden gelopen. Er zijn bv. 4x400m, 4x200m, 4x800m, 4x 600m , Zweedse Estafettes en nog veel meer te zien. Er mogen pupillen, junioren en senioren aan mee doen. Het Nationale Kampioenschap Estafette werd dit keer voor de 19e keer gehouden bij AV Startbaan in Amstelveen.

Zaterdag streden zowel de dames senioren, als de jongens Junioren A voor de estafette titel op de 100 meter. De jongens hadden geen geluk door een verkeerde wissel. De dames kwamen verder tot in de finale. Helaas door een onfortuinlijke val, kon het stokje de finish niet bereiken..

Op de zondag liepen de dames Senioren bestaande uit: Emma van der Pal, Marloes Laan, Puck Kruize en Ilja Koelink een prachtige race in de  4x200m finale.

Ze gingen ervan uit dat ze 4e geworden waren. Helaas te vroeg naar huis gekeerd, want ze bleken na afloop toch wel degelijk 3e geworden te zijn, na diskwalificatie van een ander team.

Een prachtige prestatie voor dit jonge seniorenteam!

De organisatie was zo lief de medailles toe te sturen. Aan trainer Hans Schouten de eer, de dames tijdens de clubkampioenschappen te huldigen. De mooie medailles én de bloemen dik verdiend!

En hopelijk volgend jaar meer Trias teams aan de start, van dit mooie evenement.