D-junioren en B-pupillen van AV Trias de beste van Noord Holland en Utrecht

Afgelopen zaterdag tijdens de Finale van de jeugdcrosscompetitie in Amsterdam hebben de Trias atleten het uitstekend gedaan. In totaal hadden 29 pupillen en junioren zich geplaatst na de 3 voorrondes. De allerbeste pupillen en junioren uit de provincies Noord-Holland en Utrecht streden tegen elkaar. In elke categorie hadden 70 junioren of pupillen zich geplaatst voor de Finale.

De D-junioren Gijs v.d. Kolk 4e, Gijs Smolenaars 22e en Feije Vestering 23e pakten de overwinning in het ploegenklassement. De B-pupillen deden dit ook. Tijs Witte maakte er een mooie strijd van met trainingsmaatje Boet van Hove. Tijs won uiteindelijk vlak voor Boet die keurig 2e werd. Florian Meijer en Friso Wijnia deden het ook uitstekend, waardoor deze Trias ploeg zich ook de beste cross ploeg mag noemen.

Individueel werden er ook mooie successen geboekt. Zo werd Zoe Hoebe keurig 2e bij de pupillen B en werd Ties Oosting keurig 3e bij de A-pupillen. In dezelfde categorie werd Jasmien v.d. Kolk heel mooi 4e. Dat werd ook snelle Dante Cronie bij de mini pupillen. Bij de junioren C was het meerkamper Casper Peterse die naar een 7e plaats liep. Trainingsmaatje Martijn Bakker werd knap 10e.

B-pupillen Friso, Tijs, Boet, Florian en trainster Anja zijn super blij met de overwinning!

Leave a Reply