Crosscompetitie wedstrijd 3: Wieringerwerf

Zaterdag 26 januari vond de derde wedstrijd in de crosscompetitie plaats, georganiseerd door AV Wieringermeer. Een groot en sterk deelnemersveld van wel 443 deelnemers. En onder hen uiteraard veel Trias-atleten! Met mooie prestaties en persoonlijke records…

Een stoere cross door het Dijkgatsbos met flink wat modderpaden. De mini’s liepen een afstand van 850 meter, de C-pupillen 1000, de pupillen B 1250 en de A1 en A2 1500 meter. De afstanden onder de Junioren varieerden van 1500 meter tot 5 kilometer.

De Trias-atleten lieten zich van hun beste kant zien.

Junioren

Bij de C-junioren gingen Gijs Smolenaars, Max Aalders, Bendt Koelink en Thijs Duinmeijer lekker snel over het parcours; bij de dames C-junioren de vertrouwde namen van Resa Witte, Lieke Radsma, Jetske Zuurbier, Sam Janna Bleichrodt en Marits Koning.

Bij de jongens D1-junioren vertegenwoordigden Ties Oosting, Ruben Lahat en Bas Appelman Trias met verve!

Pupillen

Vermeldenswaardig is de derde plaats van Djaleesh Anwar-Ali. Hij liep als mini-pupil de 850 meter in 3.58 minuut! Bij de meisjes-mini ging Bobbi Meijer als een hinde over het parcours…

Mats Poppenk werd eerste op de 1250 meter en liep deze afstand in een mooie tijd van 4.45 minuut! En met Thymo Duijn, Mats Elsensohn, Jelle Hes, Sascha van Straaten werd Trias ook goed op de kaart gezet!

Florian Rijks werd tweede bij de pupillen A1 en finishte heel snel in 6.01 minuut op de 1500 meter.  Het was een close finish… De stoere mannen Tom Brouwer en Yassine Anwar-Ali liepen ook flink door! En dat geldt ook voor Sofia Bloothoofd en Brechtje Hermsen. Goed gedaan dames!

Bij de jongens A2 werd Boet van Hove eerste en Tijs Witte tweede. Altijd spannend wie van deze twee heren als eerste over de finish komt! En in dit veld liepen ook Manuel Cronie en Jens Elsensohn lekker mee! Samen werden deze mannen eerste in het ploegenklassement!

En last but not least… Zoë Hoebe werd heel knap eerste op de 1500 meter bij de A2-pupillen!

De finale wedstrijd is op 16 maart bij Nova in Warmenhuizen. We kijken er naar uit!

De uitslagen zijn te vinden via deze link.