Cross finale 2015 groot succes

naamloosDe atletiek cross-finale voor de junioren en pupillen van Noord-Holland, Utrecht en Flevoland werd dit jaar in Amersfoort gelopen. Meer dan 1200 atleten streden om de medailles. Er was zelfs hoog bezoek uit Amsterdam: de mascotte van het EK atletiek 2016.

Junioren

Op een prachtig heuvelachtig parcours in de bossen werd het een spannende strijd waar de Trias-atleten het prima deden. Meer dan 35 Trias-atleten hadden zich weten te kwalificeren voor deze finale. Op het zware terrein aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug werden zeer goede tijden neergezet en mooie gevechten geleverd. Celine Ruiter legde beslag op een prachtige 4e plek bij de meisjes junioren A. Mike Wortel werd tevens 4e bij de junioren D1 en bij de B-junioren was er een top-10 klassering voor Jurriaan Odekerken. Ook Martijn Bakker, Jetske Zuurbier en Sijvert Commandeur eindigden keurig in de voorhoede van hun leeftijdsgroepen met schitterende tijden.

Pupillen
Bij de mini-pupillen werd Thijs Witte mooi 10e en deed Zoe Hoebe het echt fantastisch met een bronzen plak! Trias deed het ook goed in de teamklassementen. Zo haalde het team van de jongens A1-pupillen zeer knap de zilveren plak als team. Een hele mooie prestatie van Gijs van der Kolk, Gijs Smolenaars, Max Aalders en Skip Lemstra!

Leave a Reply