CLUBKAMPIOENSCHAPPEN PUPILLEN 2011

Mini pupillen

Maar liefst 7 mini pupillen streden om de eer van clubkampioen 2011 bij de mini’s ; 3 meisjes Bente, Lisa en Nadesh en 4 jongens Thijs D. , Finn, Jip en Thijs A. Voor Thijs D. , Jip en Lisa was het hun eerste wedstrijd en dus ook wel heel erg spannend. Deze kanjers deden het echt geweldig en vielen allemaal in de prijzen. Bij de meisjes werd Nedesh 3e, Lisa 2e en Bente 1e en bij de jongens werd Thijs D. 4e , Jip, 3e , Thijs A. 2e en Finn 1e.

C pupillen

Net als de minipupillen mochten de C pupillen onder de leiding van de trainers Peter en Alette strijden om de titel van de clubkampioen 2011. Het was hier spannend omdat er 7 jongens en 10 meisjes mee deden. Bij jongens waren het Tijl, Mitch, Yari, Ole, Raul ,Mike en Koen die met elkaar streden. Lars was hier de grote afwezige die wel toe keek maar helaas zijn arm had gebroken dus niet mee kon doen. Tijl deed voor het eerst mee maar omdat hij nog geen lid was dong hij niet mee naar de prijzen. Hij deed het echter prima en won bijna alle onderdelen. De podiumplaatsen waren voor Ole 3e , Raul 2e en Mike 1e.Zolas reeds gezegd hier 10 meisjes aan de start: Alica, Sascha, Anna, Kim, Amber, Evi, Marjolein, Roos, Susanne en Kyra. Hier ook 5 meisjes die hun eerste wedstrijd deden maar ze deden het allemaal prima. Iedereen liep ook keurig de altijd zware 600 meter uit. Roos werd 3e , Susanne 2e en Kyra 3e en deze dames namen trots hun beker mee naar huis.

B pupillen

De B pupillen waren ook goed vertegenwoordigd bij de clubkampioenschappen. Bij de jongens waren naast de 5 finalisten van de competitie Casper, Wietze, Stein, Tijs en Jens ook nog Sijvert, Floris, Yur, Teun, Kevin, Guus en Rick van de partij. Guus viel op door zijn goede kogel stoot prestatie 6.09. Het podium mocht betreden worden door Jens 3e , Tijs 2e en Stein 1e. Ook bij de meisjes waren natuurlijk de 4 finalisten van de competitie Pleuni, Jip, Iris en Nienke van de partij maar ze kregen gezelschap van Nora, Kiki en Marit. Marit had het zwaar op de 1.000 meter maar zij liep deze toch dapper uit klasse hoor! Kiki en Nora hadden veel pr’s goed gedaan meiden! Voor het podium was het tot het eind aan toe spannend wie welke plaats mocht betreden. Uiteindelijk werd Iris 3e, Jip 2e en Nienke 1e.

A1 pupillen

Ook de A1 jongens en meiden kwamen in actie en hebben de onderdelen gelijktijdig afgewerkt. Ze kwamen in actie op de sprint (60 m), kogelstoten, verspringen en een afsluitende 1000m. Vooral dit laatste onderdeel was zwaar voor de pupillen: het was eigenlijk iets te warm. Toch kon hardloopspecialist Martijn prima met de warmte om gaan, hij liep een fantastische tijd van 3.37, klasse! De 4 dames (Sabine, Sanne, Amber en Yanniek) kwamen voor het eerst allemaal tegelijk in actie op een wedstrijd, leuk hoor meiden! Hopelijk kan dat volgend jaar vaker gebeuren. José begeleidde de jongens Gijs, Martijn, Stan H., Sem, Twan, Bas, Mart, Max èn ook Sven die voor het eerst een wedstrijd mee deed. Jullie hebben een gezellige dag gehad met zijn allen. José, ook hier nog eens onze dank voor je inzet afgelopen jaren bij de trainingen en de begeleidingen tijdens de wedstrijden! Voor de juiste individuele prestaties: zie verderop op de site!

A2 pupillen

Onder zéér zomerse omstandigheden hebben de A2 pupillen zondag 2 oktober mee gedaan met de clubkampioenschappen op de baan. En wat ging het goed! De meiden en de jongens hebben de onderdelen sprint, hoogspringen en kogelstoten gelijktijdig gedaan, wat erg gezellig was. Iedereen moedigde elkaar goed aan en iedereen bleef ook wachten tot ook de laatste deelnemer klaar was met het onderdeel, top!! Een paar opvallende prestaties vandaag waren: veel, héél veel PR’s bij het hoogspringen! Verder de kreten bij het kogelstoten, het leukste was dat het nog werkte ook, hè meiden?! Bryna verdient een extra vermelding, voor het uitlopen van haar 1e 1000 m! Top griet. Tenslotte werden aan het einde van de middag de prijzen verdeeld voor de vierkamp: Britt 3e, Sarah 2e en Teuntje 1e en bij de jongens Dylan 3e, Jay 2e en Michel 1e. Maar ook de andere deelnemers hebben top gepresteerd en (een aantal van) hun PR’s weer aangescherpt. Als laatste willen wij als trainers alle A2’s heel veel succes en vooral plezier wensen bij de junioren D. We vonden het leuk om jullie training te geven en komen jullie vast nog wel eens tegen!

Mariska en Anja

Leave a Reply