Clubcross 2017

Update: Inmiddels is een deel van de uitslagen bekend en is HIER te vinden.
De overige uitslagen komen nog deze week!
Afgelopen dinsdag 28 maart was het weer tijd voor de jaarlijkse clubcross: traditiegetrouw de afsluiting van het winterseizoen. Het was een prachtige, zonnige en speciale avond. Op het programma stond natuurlijk de cross, maar daarnaast stond deze avond in het teken van het afscheid van pupillentrainster Anja van Sluis.

De pupillen zijn bezig met de warming-up. Foto’s: Tjerimè Pema

Nadat alle pupillen gezamenlijk een warming-up met enkele spellen en sprintjes op de heuvel hadden afgewerkt, mochten de mini-, B- en C-pupillen het spits afbijten. Zij renden één ronde door het Maalwater, inclusief de sleeheuvel. Ook de A-pupillen moesten, net als de jongste pupillen, een ronde van een kilometer rennen. Na de pupillen was het de beurt aan de junioren, senioren en masters. Zij renden twee of drie ronden.

De A-pupillen staan klaar voor de start.

Voordat de prijsuitreiking begon, werd pupillentrainster Anja op het podium geroepen. Namens alle pupillen en oud-pupillen ontving zij van medetrainster Mariska een map met foto’s en versierde formulieren die alle pupillen en enkele oud-pupillen hadden ingevuld. Een prachtige herinnering aan alle jaren training geven bij Trias.

Pupillentrainster Anja wordt toegesproken door medetrainster Mariska.

Ook voorzitter Jocelyne hield een korte toespraak. Namens het bestuur kreeg Anja boeken en een mooi boeket bloemen. Daarnaast was er een verassing geregeld: Anja mocht zelf ook iets weggeven aan de pupillen. Voor alle kinderen was er een lekker ijsje van ijssalon Di Fiorentina.

IJs voor alle pupillen!

Nadat alle kinderen een ijsje hadden gekregen, wilde Anja zelf nog twee mensen toespreken. Ze zette haar collegatrainers Mariska en Peter in het zonnetje met een dankwoordje en een cadeautje.

Collegatrainers Peter en Mariska worden door Anja in het zonnetje gezet.

Hierna was het tijd voor de prijsuitreikingen. Klik hier voor foto’s hiervan en voor de andere foto’s die tijdens de cross gemaakt zijn.

De B-jongensploeg die goud won bij de finalecross kreeg applaus van alle ouders en pupillen.

Leave a Reply