Bericht van het bestuur: Sporten bij AV Trias

Afgelopen zomer namen twee AV Trias atleten deel aan de olympische spelen.

In oktober kwam een oud wereldtopper van wereldniveau, Colin Jackson – hordeloper, naar Nederland om daar op uitnodiging van Sven Ootjers een training te geven aan een beperkt aantal talentvolle Nederlandse junioren. Bij deze training was AV Trias met drie atleten vertegenwoordigd. En zo is er meer en worden er bij Nederlandse kampioenschappen ereplaatsen behaald en records gelopen.

Dat gebeurt allemaal niet zomaar. Onder impuls en door de inzet van Sven Ootjers is het niveau van topatletiek binnen de vereniging sterk toegenomen. Dat vraagt veel zowel van de atleten als van de trainer(s). AV Trias wil deze topsport activiteiten verder steunen en stimuleren. Dat betekent onder andere dat Sven Ootjers zich hoofdzakelijk met deze topsport gaat bezig houden. Daardoor ontstaan elders binnen de vereniging vacatures. Het bestuur stelt zich het volgende voor:

  1. Er dient op zo kort mogelijke termijn een trainer te worden gevonden voor de subtopatleten. Tot het moment waarop zo’n trainer er is zal Hans Schouten, in samenspraak met Sven, deze trainingen verzorgen.
  2. Er dient een trainer te worden aangetrokken om talentvolle / gemotiveerde CD atleten een extra training te kunnen geven.
  3. Er dient een vereniging coördinator te worden aangetrokken die gedurende ongeveer één dag per week administratieve en andere afhandeling van zaken gaat doen.

Bekijk hier de uitgebreide functiebeschrijvingen van een trainer sprint/afstanden en een trainerscoördinator.

Kortom er is een hoop werk te doen.

AV Trias is een club voor iedereen die zichzelf wil overtreffen (van recreant, pupil, junior, senior, master, subtopatleet tot topatleet).

Het bestuur

 

Leave a Reply