Bente Maderom , Laura Croux, Stan Nijhuis, Dave Wesselink ,Britt Ooijevaar winnen Indoorgala

Afgelopen weekend werd er in het sportpaleis te Alkmaar het Klaverblad verzekeringen gala georganiseerd. Aan deze mooie maar sterke wedstrijd hadden zich 650 atleten ingeschreven. AV Trias deed met 40 pupillen en junioren mee.

Er werden veel succesen behaald, A pupil Stan Nijhuis uit Egmond won de 3-kamp. De jongeling won zelfs het hoogspringen en het kogelstoten. Dave Wesselink was bij de junioren D een klasse apart. Zo won hij de 60 meter horden en werd hij 2e bij de 60 meter sprint ,kogelstoten en hoogspringen. Britt Ooijevaar won bij de junioren meisjes D de 60 meter sprint in een hele mooie tijd van 8.85 seconden .Britt werd tevens keurig 3e bij het hoogspringen. Bij de jongste jeugd was het Laura Croux die de meerkamp en de 600 meter won . Bij de pupillen C was het Bente Maderom die de meerkamp won. Bente was een klasse apart op de 40 meter sprint. Haar tijd van 7.01 seconden was zelfs sneller dan alle jongens en meisjes die 2 jaar ouder zijn dan Bente. Andere podium plaatsen werden er behaald door Martijn Bakker die keurig 2 e werd op de 1000 meter bij de pupillen A.

Bij de junioren D 1e jaars was het Jay Beelen die twee keer het podium mocht beklimmen.Bij de sprint werd hij 3e met een mooie tijd van 9.01 seconden op de 60 meter horden werd Jay 2e. Alleskunner Faas WIjn won zelfs bij de junioren D drie medaille’s. Hij werd derde bij de 60 meter sprint 8.83 seconden.En hij werd derde bij het hoogspringen 1.35 centimeter en hij werd 3e op de 60 meter horden.Puck de Waard deed het heel goed bij het kogelstoten Puck stootte de 2 kilo zware kogel naar 8.20 meter wat goed was voor een zilveren medaille bij de junioren D.Tenslotte liep C junior Femke Brink een hele mooie 60 meter sprint Finale. Femke werd keurig 3e in een tijd van 8.88 seconden.

Trias Sprint Trainer Hans Schouten was afgelopen weekend actief op de sprint 3 kamp in Zoetermeer. Op de nog niet goedgekeurde baan liep Hans op de 50 meter sneller dan het Nederlands master record .Zijn tijd van 7.50 seconden komt dus niet in de boeken te staan als Nederlands record.

Leave a Reply