Beintema, Peterse, Nijhuis, Wesselink, Beelen en zusjes de Witte/Madderom succesvol!

Een Trias weekend met uitstekende prestaties.

De C/D junioren kwamen in actie in Den Helder. De hordelopers kwamen in actie bij de Hortas hurdles en de zusjes gaven acte de présence in het hoofdprogramma van de FBK games in Hengelo.

In een regenachtige Hengelo liepen de zusjes tussen de beste 400 meter loopsters van de wereld. Lisanne liep naar een 4e plaats in een tijd van 52.69 seconden. Jongere zus Laura liep haar beste race ooit op de 400 meter in een persoonlijke beste prestatie 53.18 seconden.

In Den Helder waren de beste prestaties op naam van Stan Nijhuis die de overwinning pakte in een clubrecord hoogspringen 1.91 centimeter. Ole van Tiel won de 80 meter horden in 14.10 seconden en werd 3e op de 80 meter sprint. Lars Brouwer werd keurig 2e op het discuswerpen 19.37 meter. En Nienke Madderom verbeterde haar persoonlijk record op de 80 meter horden 12.54 seconden.

Een dag later tijdens de Hortas hurdles in Epe verbeterde de 1e jaars C junior Nienke wederom haar record en bracht het naar 12.33 seconden. Goed voor de 3e plaats. Zus Bente werd in Epe keurig 2e op de 60 meter sprint. Bij de mannen was het Job Beintema, die naar de overwinning liep in een nieuw persoonlijk record op mannen hoogte 14.28 seconden. Bij de A junioren liep Jesper Peterse naar een 3e plaats en persoonlijk record van 15.44 seconden. Dave Wesselink en Jay Beelen deden het bij de B junioren eveneens goed. Dave liep een nieuw persoonlijk record 14.06 seconden en verbeterde het ijzersterke clubrecord van Job Beintema. De 1 jaar jongere Jay Beelen liep wederom zijn persoonlijk record 14.68 seconden.

Leave a Reply