Floris Bruin

Mijn naam is Floris Bruin en ik ben penningmeester van AV Trias, sinds begin 2016.

Wat maakt Trias voor jou zo speciaal?

Ik ben al vanaf mijn zesde lid van AV Trias. Naast natuurlijk lekker sportief bezig zijn, heeft Trias voor mij vooral ook altijd gestaan voor gezelligheid. Wij hadden een hele hechte groep, waar ik veel kennissen en vrienden aan heb overgehouden. Een aantal hiervan zie ik nog steeds regelmatig. Hoewel ik minder op de baan ben dan ik zou willen, voel ik mij mede daardoor nog altijd betrokken bij Trias.

Wat voor een sport beoefen je?

Vroeger richtte ik mij vooral op de meerkamp, waarbij ik met name de werponderdelen aardig beheerste. Daarna ben ik mij gaan richten op het hardlopen, in eerste instantie op de middellange afstand (bij Louis Dam). Na de geboorte van mijn 2 zoons en de start van een eigen bedrijf past het helaas niet meer om op vaste tijden op de baan te zijn. Maar regelmatig loop ik nog over wat langere afstanden en pik ik  af en toe een wedstrijd mee, zoals de Zandvoort Circuit Run en natuurlijke de Dam tot Dam.

Wat wil je vertellen, wat niemand van je verwacht?

Bij de senioren ben ik in één jaar clubkampioen geweest op zowel de clubcross als de meerkamp. De meerkamp won ik zonder zelf ook maar 1 onderdeel te winnen. Dus ook met weinig talent kan je altijd nog wat bereiken!

Bekijk hier wie de andere bestuursleden zijn