AV Trias zet samen met de kerstman haar vrijwilligers en trainers in het zonnetje

Afgelopen zaterdag 16 december heeft AV Trias een diner georganiseerd voor haar vrijwilligers en trainers, om hen te bedanken voor een mooi en succesvol sportief jaar.

Waarbij er 1 iemand in het bijzonder in het zonnetje werd gezet omdat hij helaas nu echt het stokje overdraagt! Ben Brouwer is een man die een zeer belangrijke rollen heeft gehad bij AV Trias.

Ben is als voormalig voorzitter onder andere verantwoordelijk voor de eerste protestmars in Heiloo voor een kunststofbaan waarna de toemalige burgemeester wel moest zwichten en de kunststofbaan een feit werd.

Om Ben zijn belangrijk bijdrage te eren heet de bestuurskamer vanaf nu ‘BEN SIDE’. Ben werd door zowel Jocelyne als Peter toegesproken met mooie woorden.

Dit succesvolle diner had niet georganiseerd kunnen worden zonder de hulp van verschillende bedrijven.

AV Trias wil de volgende bedrijven enorm bedanken: Bloemenhuis Monique voor de bloemstukken, Rootring Wijnen voor de wijn, Brasserie in het Groen voor de voorgerechten, Bakkerij Kaandorp voor de desserts, Vis en Meer voor het koken en de bediening en ten slotte Scharrelslagerij Cees de Bouter voor de spectaculaire BBQ met rollade, kip, vis en vega!

 

Leave a Reply