AV Trias voor beginnende loper een succes

De Start to Run 2012 van AV Trias is een groot succes. Niet minder dan 70 “sportievelingen” hebben er al 3 gezamenlijke trainingen opzitten. Onder deskundige leiding van Hennie Punt en Astrid Busso-Besseling wordt er met veel plezier 6 weken de beginselen van het lopen aangeleerd.

Lopen is de goedkoopste en gezondste sport ter wereld, maar het is wel verstandig om dit onder profesionele leiding te beoefenen. Daarom heeft AV TRIAS ook op de maandagavond een training voor de beginnende loper die begint om 19.15 uur. Hieraan kan je kosteloos 4 x deelnemen.

Trainers Astrid Busso-Besseling /Hennie Punt en Herman Admiraal zijn naast trainer ook uitstekende lopers. Maar de Trias trainers vinden het hun tijd meer dan waard om deze nieuwe lopers te begleiden. Het is voor ons een uitdaging om deze groep op hun eigen tempo te leren lopen. We doen dit stap voor stap volgens een looopschema. Het is zeer motiverend voor ons, daar iedereen zijn best doet en allen zijn super gemotiveerd. Het mooiste is dat ze ook elkaar aanmoedigen en steunen als het eens wat minder gaat. Want ook lopers, zelfs ervaren lopers, hebben eens een mindere dag. De reacties van “heee zit het er alweer op vandaag?” bewijzen het enthousiasme en de aangename sfeer op het mooie Trias complex. Wij geloven dat de start to run en beginnende loper hun beoogde doelen zullen bereiken. Tot maandag 19.15 uur!!

Leave a Reply