AV Trias succesvol tijdens 1e crosscompetitie

Afgelopen zaterdag zijn er 52 Trias jeugdleden actief geweest tijdens de 1e cross competitie wedstrijd die gehouden werd op het zware cross parcours van AV NOVA te Warmenhuizen. Nog nooit deden er zoveel jeugdleden mee aan deze competitie. Lenneke Stam(MA) en Jurriaan Odekerken(JD2) wonnen zelfs de cross waarbij alle atletiekvereningen uit de kop van Noord Holland meededen.

De oudere jeugd van Trias, die onder deskundige leiding van Peter Appelman hun trainingen afwerken, waren in goede vorm. Bij de B jongens was er een 2e plaats voor loopwonder Vincent Hazeleger en 3e werd nieuweling Coen Ursum. Bij de A meisjes werd er gewonnen door jeugd trainster Lenneke Stam en Lenneke Beeldman werd keurig 3e.

Bij de B meisjes was het Celine Ruiter die naar een podiumplaats snelde, de jongeling liep naar een mooie tweede plaats. Bij de D jongens 1e jaars was het Michel van den Hoven die naar een 3e plaats liep. Bij de D jongens 2e jaars was het Jurriaan Odekerken die met grote overmacht ( 20 seconden) naar de winst liep. In deze categorie staat Trias met het team Jurriaan/ Yanniek Ruiter/ Stijn karels en Julian Verwey nu ook bovenaan in het teamklassement. Bij de pupillen werden er ook mooie ereplaatsen behaald. Bij de jongste jeugd (MPC)was het Bente Madderom die naar een 2e plaats liep. Bij de jongens pupillen A1 was het Tijs Haanappel die naar een 3e plaats snelde. De ploeg van JPB met daarin Mike Wortel/ Raoul Tophoff/Vince van der Lee/ Lars Tervoort werden keurig 2e. De MPA1 werd met de ploeg Lisa Genet/ Nienke Madderom/ Iris Croux ook 2e.

Hoofdtrainsters Anja van Sluis en Mariska Bouwer keken dan ook uitermate tevreden terug op de geslaagde crosscompetitie.

Leave a Reply