AV Trias krijgt 3.000 Euro subsidie van Schipholfonds

 

TRIAS is goed bezig. De afgelopen jaren hebben wij een stevige investering gedaan om de vereniging naar een hoger plan te tillen. Zo is er, in samenspraak en financieel gesteund door de gemeente een nieuw clubhuis gerealiseerd, is een nieuwe polsstokhooginstallatie aangeschaft en beschikken we sinds april 2009 over een part-time trainings- en verenigingscoordinator. Dit alles heeft een stevige financiële inspanning van de vereniging gevraagd. Zodanig dat de financiële reserve van ca. €50.000 waarover wij medio 2006 konden beschikken, is verminderd tot ongeveer €5000 anno nu.

Afgelopen najaar is bij een harde windvlaag de verrijdbare en tamelijk bejaarde beschermkap van de hoogspringkussens omver geblazen en ernstig beschadigd. Om schade door weer en wind aan de kussens zelf te voorkomen is het beslist noodzakelijk een nieuwe overkapping aan te schaffen. Dit kost ruim 6000 euro. Om dit te kunnen financieren hebben we een subsidie van 3000 Euro aangevraagd bij het Schipholfonds. Dit fonds is ingesteld door de luchthaven Schiphol met als doel verenigingen op het gebied van cultuur, sport en recreatie financieel te ondersteunen bij bijzondere projecten. Of zoals de voorzitter van de stichting Schipholfonds zei, niet alleen maar lasten maar ook wat lusten.

Op donderdag 1 juli ontvingen Ron en Tessa Molenaar en Theo Bakker uit handen van de voorzitter van het Schipholfonds een cheque van 3000 Euro.

We gaan de nieuwe overkapping binnenkort bestellen en hopen dat deze eind augustus in bedrijf zal zijn.

Theo Bakker

 

Leave a Reply