Aankondiging Heiloo Olympics

Graag willen wij u op de hoogte stellen dat op zaterdag 18 juni 2016, op de accommodatie van AV TRIAS, Heiloo Olympics, welke t.b.v. de mensen met een beperking zal worden gehouden.

De organisatie ligt in handen van ShowHero, Stichting Gehandicapten Sport Heiloo, G-Sport Foundation, Stichting KEES, Stichting DOLFINN en de SportRaad, die zich vanuit hun eigen organisatie inzetten voor mensen met een beperking. Het gehele coördinatie staat onder de bezielende leiding van Pascale de Hoogh, Sportcoach van Heiloo.

Nu willen wij vanuit de SportRaad een oproep doen aan alle verenigingen, dit evenement te ondersteunen middels dit evenement zo breed mogelijk uit te dragen, te promoten. Wij willen uw jeugdleden in de gelegenheid stellen om ook deel te nemen middels een indeling in een van de landenteams welke de deelnemers met een beperking zullen vertegenwoordigen. De achterliggende gedachte is om de jeugd op deze manier kennis te laten maken en samen te laten werken met mensen met een beperking.

Tevens zou het heel mooi zijn, als in navolging van Dames 1 van de Terriërs, zij hebben zich namelijk allemaal aangemeld, om al uw selectie spelers op te roepen om zich voor dit evenement aan te melden. Dit kan als coach voor een van de landenteams, 12 in totaal of als begeleider bij een van de onderdelen die de deelnemers, als vertegenwoordigers van een van de landenteams, voorgeschoteld krijgen.

Het programma is als volgt;
– 10.00 – 11.00 uur: inloop en ontvangst deelnemers
– 11.00 uur: start Heiloo Olympics
– 12.30 – 13.15 uur: gezamenlijke lunch (tevens onderdeel van het programma)
– 12.15 – 15.00 uur: 2e gedeelte Heiloo Olympics
– 15.00 – 16.00 uur: prijsuitreiking en afsluiting

– Aanmelden via : www.showhero.nl/heiloo-olympics

 

Organisatie comité Heiloo Olympics

sportraad

Leave a Reply