Aankondiging Clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen gaat door! In verband met corona hebben we verschillende aanpassingen moeten maken en loopt het dit jaar dus iets anders dan gebruikelijk.

Bij het maken van de aanpassingen hebben we de richtlijnen van de overheid en instanties aan moeten houden. We hadden het dus helaas niet altijd zelf voor het zeggen.

Een van de veranderingen is dat de registratie via atletiek.nu gaat. Dit is een verijsde in verband met registratie van deelnemers. Dit is helaas niet gratis en daarom hebben we de kleinst mogelijke bijdrage gekozen (1 euro).

Ook bestaat de CK dit jaar uit alleen loopnummers. Dit hebben we moeten doen omdat er geen ruimte was om de Covid-richtlijnen te volgen met technische onderdelen.

Aan deze wedstrijd kan alleen worden deelgenomen met voorinschrijving bij atletiek.nu. De startnummers kunnen op de wedstrijddag vanaf een uur voor de wedstrijd opgehaald worden, hier zal ook een “gezondheidscheck” plaatsvinden.

Als gevolg van Corona-maatregelen gelden de volgende bijzondere maatregelen voor deze wedstrijd:
– houd u zich aan de aangegeven looprichtingen
– toiletten zijn beschikbaar, wel wordt verzocht om van te voren thuis nog naar het toilet te gaan
– om het totaal aantal mensen op de baan te beperken wordt bij iedere atleet maximaal 1 ander persoon toegestaan
– ouders/toeschouwers worden vriendelijk verzocht niet op het binnenterrein te komen maar plaats te nemen langs de hekken.

En natuurlijk zijn de volgende basisregels nog steeds van kracht:
– heb je klachten: blijf thuis en laat je zo snel mogelijk testen
– ben je 18 jaar of ouder: houd 1,5 meter afstand van anderen

Tevens zijn de clubkampioenschappen de officieuze opening van de nieuwe baan. Wij hopen volgend jaar een grotere officiƫle opening te kunnen houden, maar wederom speelt Covid ons parten.

Aanmelden voor de CK kan via: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/34210/

Alvast veel succes en plezier tijdens de CK!