3e crosswedstrijd in een modderpoel…

Bij de 1e crosswedstrijd dit seizoen waren we al getrakteerd op modder, voornamelijk bij de start,nu was het hele parcours modderig! Bij de start, bij de heuveltjes, bij alle bochten en zeker bij het laatste rechte stukje naar de finish. Dacht je net de loper voor je ingehaald te hebben, ging je bijna onderuit of bleef je vastzitten in de modder! Maar ondanks dat gingen de jongste Trias-atleten ervoor!
Bij de C-jongens Mike, Kyra bij de C-meisjes; Tijs, Casper en Wietse bij de B-jongens, Lisa en Jip bij de B-meisjes; Martijn en Maarten bij de A1-jongens, Yanniek bij de A1-meisjes; Luuk hield de Trias eer hoog bij de A2-jongens en Teuntje, Britt, Sarah en Puck deden dat bij de A2-meisjes. Gelukkig bij ons geen schoenen die bleven steken, wel koude voeten (vooral bij de trainsters…). Goede prestaties, zo wisten Mike, Tijs (moest even overgehaald worden om toch echt mee te lopen), Casper, Lisa (4e!!), Jip, Martijn (3e!!), Yanniek en Teuntje bij de eerste helft van hun groep binnen te komen.
 
De dag werd zeer feestelijk afgesloten, want Mariska had haar verjaardagsrozet wit gehouden en kreeg dus de bonus: van de pupillen die er nog waren kreeg ze mooie rozen, wel 2 armen vol!
 
Voor alle pupillen die de crosswedstrijden hebben meegelopen: klasse!!
Klik hier voor foto´s van de derde wedstrijd van de crosscompetitie.

Leave a Reply