Topprestaties tijdens de 3e Avondinstuif

Op de afgelopen avondinstuif zijn er diverse topprestaties door atleten van AV Trias geleverd!

Voor de jongens junior A was Huub Ooijevaar nadrukkelijk aanwezig en pakte op de afstanden 100 en 200 meter het brons. En met het verspringen de eerste plek, heel knap gedaan.

Voor meisjes junior B pakte Ilja Koelink op de 200 meter de tweede prijs. Op de 800 meter was Gwinn Steens uitgekomen en bereikte de vierde plaats.

Voor de masters heren was Siddhni Imming op de 100 en 200 meter uitgekomen en plaatste zich net naast het podium met een 4e en 5e plek. Evengoed nog een mooie prestatie geleverd. Ruud Dekker en Dick Schrieken kwamen uit voor het discuswerpen en eindigde op een 4e en 7e plaats. Dick Schrieken liet zich ook gelden bij het kogelstoten waar hij de eerste plaats behaalde met 11.38 meter.

Voor de masters vrouwen eindigde Jolande Brasser bij het discuswerpen op de derde plaats.

Bij de senioren mannen rende Owen Westerhout zich naar een plek op het podium op de 100 meter en 200 meter. Beide keren eindigde hij op de derde plaats. David Bastiaansen rende op de 100 meter een tijd van 12,82 waarbij hij eindigde als 7e. Voor de 800 meter kwam Max Rijs uit en greep helaas net mis naast het podium maar had evengoed een snelle tijd.

Bij het discuswerpen domineerde de atleten (senioren mannen) van AV Trias de top 4 plekken. De eerste plaats was voor Dennis Barnhoorn met een score van 39,97, de tweede plaats was voor Richard Oly met 27,20. De derde plaats was voor Lars Groot met een score van 23,31 en de vierde plaats voor David Bastiaansen met 21,27 meter.

Bij het kogelstoten voor de senioren mannen, liet Lars Groot zich gelden en pakte de eerste plaats.

Annelies van der Ven liet zich bij de senioren vrouwen op de 100 meter en verspringen gelden. Ze pakte op de 100 meter de tweede plaats en bij het verspringen met een 3,27 meter de eerste plek.

Nogmaals topprestaties zijn er geleverd bij de instuif.

De complete prestatielijst vind je hier 

Leave a Reply