2e competitiewedstrijd pupillen zaterdag 9 bij av Dem in Beverwijk prijzenregen voor Triaspupillen

Met een heftige wind en af en toe een spatje regen zorgden onze 37 pupillen van Trias voor een prijzenregen.

Jongen Mini

Gijs had vandaag gezelschap van Seb bij de mini jongens die zijn debuut maakte in competitieverband. Gijs, die reeds de eerste competitiewedstrijd ook al had gepresteerd legde Seb alles zo goed uit dat Seb uiteindelijk met 2 eerste prijzen naar huis ging!

Meisjes C

De meisjes C hadden een geweldig vijftal met Robin, Jetske, Lisa, Donna en Bente. Voor Donna en Robin hun eerste competitiewedstrijd met veel pr’s dus. Jetske liep een goede 600 meter en Bente mocht na de 3 kamp wederom de 1ste prijs in ontvangst nemen.

Jongens C

Bij de jongens C hadden we ook een debutant namelijk Luuk. Samen met Jip en Thijs Alleman deden deze mannen het erg goed. Luuk kon zelf nog zwaaien tijdens de 600 meter naar trainingsgenoot Seb!

Meisjes B

Na een goede estafette begonnen Kim, Kyra, Roos en Marjolein aan de onderdelen van bal werpen, verspringen en de 40 meter sprint. Vooral bij de sprint was Roos heel snel met een tijd van 6.7. Deze snelle eindsprint was voor haar ook voldoende om bij de 1.000 meter een 3e plaats te bemachtigen.

Jongens B

Het vijftal Lars T., Lars B., Mike, Raùl en Koen mochten in de heftige wind hun prestaties laten zien. Het was een grote groep en Mike viel met een 7e plaats net buiten de prijzen op de 3 kamp. Op de 1.000 meter mochten zowel Raùl als Mike een zilveren medaille in ontvangst nemen.

Meisjes A1

Het vaste viertal Pleunie, Iris, Jip en Nienke maakten er samen weer een gezellige dag van, mèt een aantal pr’s! Vooral het hoogspringen ging bij de meiden lekker (Tessa gaf goede tips!) en Nienke stond na de driekamp ook nog op het podium met een derde plek. Op het moment dat we dit schrijven is de ploegenuitslag nog niet bekend, maar dat zit wel goed volgens mij met een 8e (Jip), 9e (Iris) en 11e plek (Pleunie)!

Jongens A1

Maar liefst 7 jongens deden er mee bij de A1 jongens: misschien volgende keer 2 estafette teams?? Nu kwamen Tijs, Sijvert, Wietze en Jens daarop in actie. Casper, Bram en Jesse ‘hielpen’ natuurlijk hard mee door hard te schreeuwen. Coach Gerben begeleidde de mannen op de onderdelen hoog, sprint en bal. Het was voor Jesse zijn eerste competitiewedstrijd en hij eindigde mooi tussen de andere Triasjongens in.

Meisjes A2

Ook nu waren het weer Sabine en Yanniek die namens Trias meededen. Het was een klein groepje meiden, in totaal waren ze met zijn 8-en. Yanniek mocht naar huis met maar liefst 2 medailles en Sabine haar eindsprint bij de 1000m was van grote klasse!

Jongens A2

Stan H., Stan N., Gijs en Twan werden dit keer vergezeld door Sem, die zijn eerste competitiewedstrijd mee deed. En wat ging het goed zeg! De jongens wierpen allemaal een pr met kogel, top! Ook sprint en verspringen gingen zo goed dat Stan N. en Gijs een prima 2e en 3e plaatst wisten te bemachtigen. Met een 11e, 12e en 14e plaats voor de anderen lijkt het hier ook wel goed te zitten met het ploegenklassement! Coach Hester was zeer tevreden.

Leave a Reply