21 top pupillen van AV Trias presteren geweldig in de finale!

20150919_102359

Op zaterdag 19 september liepen er 21 pupillen mee tijdens het openingsdefilé van de pupillen competitiefinale. De jongens A1 , de meisjes A1, A2 en C hadden zich als ploeg geplaatst en konden dus met 5 deelnemers mee doen en Zoë Hoebe mocht individueel mee doe bij de pupillen.

Zoë deed het prima bij de mini meisjes en mocht een mooie medaille voor de 4e plek mee naar huis nemen.

De C meisjes Felien, Sanne, Jasmien, Bibi en Britt gingen als 7e geplaatst de finale in. Ze deden heel erg hun best op alle onderdelen en dat had als resultaat dat uiteindelijk als 6e eindigden dus prima gedaan!

De jongens A1 Noah, Skip, Julian, Gijs en Gijs gingen wel als 1e geplaatst de finale in maar we zagen al dat de nummers 1 t/m 5 heel dicht bij elkaar stonden dus dat het heel spannend zou worden. Natuurlijk gingen de jongens voor een podiumplek en daardoor sneuvelden er ook veel pr’s maar helaas lukte het niet. Gijs Smolenaars mocht nog wel individueel als 4e de prijs in ontvangst nemen. Jongens ik ben trots op jullie!

De meisjes A2 met als deelnemers Robin, Jetske, Chloé, Esmée en Bente gingen als 6e ploeg de finale in en ook deze meiden presteerden op hun best want ook zij stegen een plek en werden uiteindelijk 5e in het ploegenklassement. Keurig gedaan hoor!

Ja en dan de A1 meisjes Resa, Fiep, Iris, Nika en Laura die vorig jaar al met de 1e prijs naar huis gingen hadden hun zinnen ook dit jaar weer op de hoogste plek van op podium gezet maar ja dat moesten ze eerst nog wel doen. Ze startten met de estafette en daarin gaven ze meteen hun visitekaartje af want die wonnen ze met overmacht. De rest van de onderdelen ging ook naar goed en hierdoor mochten ze weer op de eerst plek plaats nemen. Laura mocht ook nog de plaats individueel in ontvangst nemen. Kortom het was een zeer geslaagde dag.

Ik wil hier ook nog de trainers Piet Singer, Sven en Gerben bedanken die de finalisten speciaal getraind hebben en alle trainers en ouders Gerben, Frank, Arjen, Marina, en Peter bedanken die weer geholpen op de finaledag met het begeleiden van de pupillen.

Anja

Leave a Reply